O Blogu

Tento blog je venovaný ľudom ktorý si vážia svojho súkromia nadovšetko a preferujú spokojnejšie spávanie. Už len podľa mojich ososbných skúseností viem že Slováci nemajú ani predstavu akým spôsobom môžu legálne ochrániť svoj majetok, rodinu a v niektorých prípadoch aj celoživotné úspory.

Okrem toho sa  budem venovať aj iným princípom, kde poskytujem stručné, užitočné informácie na každý deň, ktoré Vám pomôžu dosiahnuť tieto ciele. Koniec koncov, je rok 2011 … čo znamená, že je čas rozšíriť svoje obzory a zvážiť, doslova, svet možností tam “vonku” ako je to zvykom hovoriť … všetky tie veci, ktoré nám systém hovoril, že nie sú možné, asponň pre “obyčajných” ľudí, sú v skutočnosti úplne reálne:

Nemusíte byť už otrokom miesta kde sa práve nachádzate, žiť sa dá tam, kde chcete, a ako chcete.
Môžete si vziať pod kontrolu svoj vlastný čas a tráviť ho, ako chcete, a nie ako Vám ostatní nariadujú.
Môžete žiť luxusným a bezstarostným životným štýlom v zahraničí, ktorý by bol finančne nedostupný inde. Môžete zarobiť peniaze kdekoľvek, či už je to Čína, Panama, Nový Zéland, alebo on-line.

Aj o týchto princípoch budem písať vo svojom blogu. Len podotknem že je to úplne zadarmo. Denník je plný informácií, a to najlepšie zo všetkých, je krátky.

Aj keď oceňujem všetkých návštevníkov, ktorí sa zastavia na mojej webovej stránke, sem tam sa vyskytnú špeciálne bonusy s ktorých nemám žiadnu finančnú výhodu.
Ako užívateľ internetu sám, viem, že to môže byťnepréjemne niekomu zveriť svoju emailovú adresu kôli spamu. Ale verte mi, nikdy Váš email, alebo iné osobné údaje nebudú predané ani nikde publikované.
Takéto činy produkuju zlú karmu a ja zlú karmu nepotrebujem. Už aj tak jem príliš veľa nezdravého jedlo počas mojich letov.
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a comment